Coffee Based products

Coffee Based products:

Koffie Recycling Nederland wil blijven innoveren en is altijd op zoek naar duurzame toepassingen van koffie gerelateerde afvalstromen. Het implementeren van nieuwe technieken is noodzakelijk om onze ambitie waar te maken: de maximale oogst van hoogwaardige producten uit koffiedik!

Het samenbrengen van het ingezamelde koffiedik en het toepassen van de nieuwste technieken zijn doorslaggevend om een significante impact te hebben op de samenleving.

In samenwerking met hogescholen, universiteiten en con collega’s onderzoeken we  toepassingen zoals, Bio-plastic, verwerking in kleding, grondverbeteraar, etc…

Onze doelen kunnen we alleen bereiken door samen te werken! De koffiesector steekt veel tijd in het verduurzamen van zijn keten. De koffiedrinker, uiteindelijk de ontdoener van koffiedik, zet zich in om zijn afvalstromen te scheiden. Hij/zij verwacht dat we deze afvalstoffen zo duurzaam mogelijk verwaarden, door deze bijvoorbeeld te gebruiken als grondstof in een andere keten. Koffie Recycling Nederland zorgt en ontzorgt met de meest duurzame oplossingen voor jouw koffiedik en doet dit graag in samenwerking met anderen!.